Mer av samma

21Mar10

Jag fortsätter med min mission om att utbilda folk i Sverige om autism. Sen bloggens start är detta tredje gången jag ger mig på det. Denna gång är det i Halmstad.

Jag får visserligen lite skratt, men 90% av publiken sitter och kliar sig i huvudet. Jag hoppas att om jag bara fortsätter lägga upp de misslyckade försöken här på bloggen så kommer nån tillslut fatta. Från och med nu kommer jag bedöma gig efter hur många som gillar detta skämt, gör dom det inte så får dom dåligt betyg.

Halmstad skrämde mig lite, väldigt många polisbilar och väldigt många människor som inte var helt säkra i sin uppfattning om sig själva (två saker som ofta går hand i hand). Jag tycker inte det är konstigt att denna stad odlat fram så konstiga människor som Per Gessle och Peter Wahlbeck.

Men det var en trevlig kväll, det enda stressmomentet var att jag trodde att Martin Svensson skulle svimma av vätskebrist då temperaturen i lokalen närmade sig 230 grader när han gigade. Tack till Joakim Thörn som bjöd upp mig. Och till Ludde som körde mig.

Annonser


4 Responses to “Mer av samma”

 1. 1 Kameramannen

  Jag upplevde det som att de skrattade och i filmen låter det som de skrattar. Jag skrattar. kameran hoppar.
  Skämtet är bra. Kanske att man inte tänker på savanter i första hand när man hör ordet autism. Folk kanske har en bredare uppfattning av autism. Man kunde testa att säga
  ”… autismdagen. Vad firar man då? Rain man? Nästa år är det förrsten på en…” Mer skratt, kanske, men man förlorar i smartness…
  Eller nämn han savanten som dog nyligen…

 2. Jag tänker aldrig offra smartness! Tyvärr vet inte jag vad den döde savanten (låter som en ganska spännande bok) heter. Men det var väl han som Rainman är baserad på.

 3. 3 Kameramannen

  Kim Peek. Smal referens. Kör den så tappar du 100%


 1. 1 Mer autism « Nisses Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: