Danmark, here I come!

01Apr10

Danmark ligger strax till vänster om allt det viktiga.

Ikväll ska jag och Jofi, Marcus och några till åka till den Danska huvudstaden för att ståuppa på engelska.  Det är på Joe Eagans initiativ. Joe är nog den just nu mest drivne man jag känner. Han kan inte låta bli att starta upp klubbar överallt. Mig veteligen driver han runt 250 st klubbar just nu i ca 58 olika städer. Och det varkar funka för honom. Det enda som bekymrar mig är om han har tid med familjen, men det är faktiskt inte mitt problem. Om hans son/dotter inte respekterar honom när han/hon blir vuxen, det skiter jag lite i. Han dricker i alla fall inte så mycket att det stör mig.

Jag är lite osäker på vad jag ska prata om. Förmodligen blir det samma gamla mög jag sagt de andra gångerna jag pratat engelska på scen. Värre blir det på söndag. Då ska jag nämligen också uppträda på en av Eagans klubbar, fast i Malmö. Då är temat religion (och sex, tydligen, vet inte varför man slår ihop just dom två sakerna, finns få saker som är så osexigt som ståupp). Jag måste med andra ord läsa lite bibel och plugga lite koran för att det inte ska smyga sig in några faktafel (konstigt nog är religiösa människor extremt noga med rätt och fel, hur dom vet vad som är vad övergår mitt förstånd).

"Fan, du har rätt J! Det känns precis som en fitta!

Men åter till Danmark. Jofi gjorde den snabba kopplingen att vi ska uppträda på en irlänsk pub i Köpenhamn, vilket borde innebära en del drickjom (irländarna är ju engelsmännens danskar). Jag svor innombords för att jag själv inte såg den uppenbara kopplingen. Kanske nån gång i framtiden är jag snabbare på att hitta den bättre vitsen. Men än så länge ligger Jofi steget före.

Tror jag ska hitta på något om att det är så få hundar i bibeln.

Annonser


3 Responses to “Danmark, here I come!”

  1. 1 oskaro

    hej

  2. 2 erika

    idiot

    • Tack Erika! Det värmer verkligen att en främmande människa kallar en idiot helt utan uppenbar anledning. Men det är ju inte utan att man undrar varför man är en idiot. Kan det vara nåt om att jag använde den där Jesusbilden på nåt speciellt sätt? För om du är kristen så tror jag faktiskt att du har en skyldighet att förlåta…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: