Inget händer

07Jul10

Jag skriver här alldeles för sällan. Det skäms jag inte för. Det är min blogg, jag har inga krav på mig att vara produktiv. Men jag har en ursäkt, om ni nu undrar. Det är nämligen så att det inte händer speciellt mycket i mitt lilla liv just nu. Jag hankar mig fram i det ekorrhjul som är en 27 årig lat mans vardag.

Ikväll ska jag dock skoja på scen igen. Kom och titta om ni känner för det, klubben är Dockan i Malmö, i västra hamnen. Erik Bören kommer också vara där, med flera.

Kanske kommer jag dra mitt autismskämt, kanske inte. Har lite nya idéer ag vill prova. Det är mest barnmisshandel och psykotiska köpefruar, inget intressant med andra ord.

Jag sitter och funderar på att skrapa ihop en På Besök-kväll, ingen annan gör ju det. I enlighet med tyska renligthetslagar från 1765 så ska en På Besök-kväll innehålla lika mängder nyskriven komik och svåra referenser. Det ska vara utmanande att titta på och ännu mer utmanande att skoja där. Dvs ett perfekt recept för ”the new wave of Malmö comedy” (också kallat ”oslipatgänget”, men i stort sett bara av Marcus och Fritte samt kulturskribenter som aldrig skulle sänka sig till att ha bra koll på ”standup”, i deras ögon den lägsta formen av underhållning efter mim).

Nåja, nu ska jag bestämma mig för vad jag ska skämta om ikväll.

Annonser


No Responses Yet to “Inget händer”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: