Varberg, there and back again

14Jul10

Jaha. Då var klockan snart halv två och jag är hemma från Varberg. Jag kan lugna alla oroliga själar där ute med att det gick bra. Jag är helnöjd med mitt gig. De andra gjorde också bra ifrån sig.

Jag vet fortfarande inte vem mannen i baksätet är. Han satt där när vi hämtade bilen på uthyrningsfirman.

Det var mest bilåkande idag. Vilket jag kan uppskatta, ibland är det trevligt på sitt sätt. Som tex när man stannar på en mack och hittar följande märkliga rubrik:Judiskt porrbröllop? Är det sexigt? Jag har inget emot det semitiska folket (om det nu är en term) men är dom kända för att vara sexiga? Jag vet inte vad det är för lastbilschaffisar (som nog är de enda som kan tänka sig betala 99 spänn för porrbilder nuförtiden, dom tjänar bra har jag hört) som sitter inne med en sexfantasi som innefattar krossat glas och att bli buren på en stol. Hur som helst vill jag inte träffa dom.

Det var bara överpriset på tidningen som hindrade mig från att köpa den, jag var nyfiken på bilderna från det judiska porrbröllopet. Larry  David bränner på Sarah Silverman, en ståuppares drömporr, fylld till brädden av en känsla av otillräcklighet och neuroser.

Annonser


No Responses Yet to “Varberg, there and back again”

  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: